Hockey Club Blackbirds


Zandhoven

 

The blackbirds challenge: 

Challenges & Conditie

Beste leden, beste sympathisanten,

Het aantal besmettingen in België met het Corona virus blijft ‘onder controle’, maar spijtig genoeg is ook onze club niet gespaard gebleven. Er is momenteel 1 persoon in quarantaine geplaatst doordat ze dezelfde symptomen heeft en vooraf reeds in contact is geweest met een persoon die ook corona virus bleek te hebben.

De hockeywereld is niet immuun en er zijn in sommige scholen van leden van onze club voorzorgsmaatregelen genomen omdat er een geïsoleerd geval van Corona virus is. We begrijpen dat in deze scholen een duidelijk plan klaarligt en deze scholen ook gewoon open blijven.

Er is dan ook geen enkele reden om andere maatregelen binnen de club dan degene die door vele (hockey) instanties worden aanbevolen:

  • Extra handen wassen;
  • Waakzaam blijven en in geval van symptomen thuis blijven en onmiddellijk de huisarts te contacteren.

Daarnaast zouden wij willen vragen dat alle kinderen goed op hun bit letten en de kinderen op het hart te drukken enkel uit de eigen (genaamtekende) drinkbussen te drinken. Geen knuffels geven of handjes schudden.

We raden ook aan de grootouders van onze leden om niet naar de club te komen.

We volgen de situatie verder voor jullie op en komen spontaan met een update indien dit nodig zou zijn. Indien er nog vragen zouden zijn, kunnen jullie contact opnemen op met Steven Thiré (penningmeester) op steven.thire@hcblackbirds.be of 0473/49.61.55.

Bestuur HC Blackbirds

Inschrijven   (Inschrijvingen worden afgesloten op woensdag 12u)   

(Veggie) Lasagne: Volw 11€ - Kids 8€

Paasstage 6 tem 10 april 2020 - inschrijven kan hier.

Zomerstage 6 tem 10 juli 2020 - inschrijven kan hier.

Zomerstage 3 tem 7 augustus 2020 - inschrijven kan hier.

Zomerstage 24 tem 28 augustus 2020 - inschrijven kan hier.

Bij problemen/vragen: Ledenadmin@hcblackbirds.be

 

Eerst en vooral een algemene “HARTELIJK BEDANKT!!!”

De eerste helft van het seizoen zit er op. Dit door de mega Inzet, Fun en FairPlay van onze jeugdspelers, trainers, coaches, managers, sponsors en alle vrijwilligers!

Het wintercriterium is ondertussen ook van start gegaan, waarbij coördinator Hans Vranckx de deelnemende ploegen op de hoogte zal houden over de status van de velden. Check zelf ook steeds de website van de gastclub voor je vertrekt!

2de helft seizoen 2019-2020

Onze jeugdtrainingen zullen opnieuw van start gaan na de winterstop op:

maandag 27 januari 2020

We hebben bij de start van dit seizoen ons ledenaantal zien groeien, dit geeft ons als club de mogelijkheid om nieuwe ploegen te maken zodat we onze jeugdspelers alle kansen kunnen bieden om zich verder te ontplooien in deze mooie ploegsport.

Als club willen we onze trainers, coaches en managers ondersteunen in hun begeleiding van onze jeugdspelers. Zo hebben we een aantal infosessies op de agenda staan:

 

Op donderdag 23 januari 2020 organiseren wij een coach de coach/manager avond. Nicolas Renaer (hoofdtrainer/coach) geeft meer uitleg over de inhoud van het takenpakket als coach vol met praktische tips. Ines van der Heiden (secretaris) zal de managers van alle info voorzien. Wij nodigen jullie graag uit om hieraan deel te nemen en hopen alvast op een talrijke opkomst!

Inschrijven kan op coach/mgr avond

 

Bij deze ook een warme oproep naar onze leden toe om zich mee te willen inzetten bij het begeleiden, coachen en managen van onze jeugdploegen.

Voel je je aangesproken, aarzel dan niet en contacteer ons op “jeugdwerking@hcblackbirds.be”

We hebben jullie nodig!

 

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert de club voor onze trainers, coaches en begeleiders  Multi SkillZ for Hockey, een project mogelijk gemaakt door de Vlaamse Hockey Liga en Multi SkillZ by C2C

Hierbij ligt de focus niet op het technische aspect van de sport, maar wel op het spelplezier, het motorische en impliciet leren.

Deelname is gratis voor onze trainers & coaches.

Wij nodigen graag jullie uit om deel te nemen aan deze bijscholing

Inschrijven kan op  https://nl.surveymonkey.com/r/Blackbirds-MSFH

 

Fijne feestdagen en tot binnenkort op de club.

Groetjes Tina & Kurt

Beste leden,

Op vraag van velen hebben we eigen Blackbirds stick ontworpen! We hebben voor ons eerste ontwerp gekozen voor een kwalitatieve stick voor onze superhelden die al minstens 1 jaar hockeyen.

In samenwerking met Players House hebben we een stick ontwikkeld die een winkelwaarde heeft van ongeveer 100 eur voor de junior sticks (20% carbon) en 125 eur voor de senior sticks (50% carbon).

Iedereen die een stick besteld voor 26 november 2019 maakt kans op een stick van 100% carbon met een gelijkaardig ontwerp dat exclusief voor Sébastien Dockier werd ontworpen door Players House.

De (beperkte) opbrengst per stick gaat naar onze clubkas.

Bestellen kan via de webshop.

 

November

Vrijdag 29/11 – Laatste training, Winterstop

Zondag 1/12 – Sinterklaas Toernooi, Kiwi’s – U7 – U8, 10-14u

Januari

 Zaterdag 25/1 – Nördic Winterbar

Maandag 27/1 – Start jeugdtrainingen na winterstop

Maart

Zaterdag 28/3 VVPNC – familietoernooi (Vijgen voor Pasen na carnaval)

April

6/4 tem 10/4 - Hockeystage paasvakantie

Mei

Vrijdag 22/5 – laatste jeugdtraining met Afterwork-Party

Juni

Vrijdag 26/6 Zomerbar

Beste managers,coaches,

De handleiding voor het invullen van de wedstrijdbladen via de Sportlink app kan je vinden via sportief/spelregels, of volg deze link.

Veel succes!

© 2018, webmaster@hcblackbirds.be