Beste Manager,

Eerst en vooral willen wij je hartelijk danken voor jouw waardevolle bijdrage aan de werking van onze club. Jij zorgt voor de goede organisatie en administratie van jouw team, waarbij ook de uiterst belangrijke taak hoort van het correct en op tijd invullen van het wedstrijdblad voor iedere wedstrijd van jouw team. Door jouw taken als teamverantwoordelijke correct uit te voeren, help je ons in een vlottere werking van de club en in het reduceren van de administratieve boetes die wij opgelegd krijgen vanuit de Federatie voor verkeerd ingevulde of niet op tijd gevalideerde wedstrijdbladen.

Als Team Manager ben je dus verantwoordelijk om het wedstrijdformulier voor uw team via de Belgium Hockey app in te vullen. Dit is niet erg ingewikkeld, maar zoals met alles moet je de verschillende stappen begrijpen en een paar keer geoefend hebben, alvorens je comfortabel te voelen bij het gebruik van dit platform. Om je te helpen, hebben we hieronder alle informatie gebundeld die de Federatie in dit opzicht aanbiedt. Klik hieronder op de verschillende links (onderlijnde tekst) om rechtstreeks toegang te krijgen tot de beschikbare uitleg, gebruiksaanwijzingen en verklarende video's.


ALGEMENE INFORMATIE (mag je ook altijd doorgeven aan ouders in je groep)

Inleiding tot de Belgium Hockey app

  • wat zijn de beschikbare functies ?
  • hoe kan ik deze downloaden?
  • hoe maak ik een account aan?

 

Wie heeft toegang tot wat in de app

INFO TEAM MANAGER (deze info is enkel nuttig voor jou als manager)

Hoe gebruik ik de Belgium Hockey app

  • hoe beheer ik mijn team met de app?
  • hoe maak ik een account aan ?
  • hoe vul ik het wedstrijdformulier in en hoe stuur ik het naar de scheidsrechters?

 

Hoe kan ik controleren of een speler speelgerechtigd is

Hoe verander ik de foto van een speler in de app

VIDEO – de spelerslijst van het team invullen

VIDEO – wedstrijdblad vervolledigen en valideren na de wedstrijd

 

Wij hopen dat je hierboven de nodige informatie vindt om je taak als Team Manager op de best mogelijke manier te vervullen en het wedstrijdblad voor elk van je wedstrijden correct in te vullen en te valideren.

We wensen jou een geweldig nieuw hockeyseizoen toe!  

Bestuur HC Blackbirds